Hakkımızda

Bir kadın girişimci olarak işletmemde eski usullerdeki gibi hiçbir koruyucu kimyasal madde kullanılmamaktadır. Bu benim Melek Özgörünç anayasamdır.

 

Mesleğine saygı duymuyorsan bu işi yapmayacaksın. Ben mesleğime çok saygı duyuyorum, mesleğimi seviyorum, yaşamak sevgiyle başlar… Ürünler de çocuklar gibi sevgiyle üretilmelidir. Ürünlerim de benim çocuklarım gibidir. Bana göre sevgiyle yetiştirilmeyen zeytinden ne kaliteli sofralık zeytin ne de zeytinyağı çıkar. Yemediğimi yiyemediğimi yedirmemek üzerine çıktığım bu yolda iş yaşantıma yine bu sorumlulukla devam ediyorum.

 

Üretim sadakat gerektirir, üretim süreklilik gerektirir, üretim çalışma gerektirir, üretim sevgi gerektirir. Ben de işine bağlı biri olarak işimi seviyorum, süreklilik için devamlı çalışıyorum. Biz kendi yaptığımız işe bakmayı seviyoruz. İşimizle ve ürünlerimiz ile var olmak istiyoruz. İş yaşantısında deneyimli büyüklerimizden öğrendiğimiz iyi bildiğin işi yapmamız gerektiği. Biz de iyi bildiğimiz işi yapmaya çalışıyoruz. Herkesin İyi bildiği işi yapmasını istiyoruz.

 

Ben de müşteriyim. Bir müşteri olarak hep aynı tadı, aynı kaliteyi görmek isterim aldığım ve yediğim ürünlerde. Müşterime de her zaman aynı tadı ve kaliteyi vermek istiyorum.

 

İş yaşantısına girdiğim 10 yıldan beri bu ürünleri yapmaktayım. Bir kadın girişimci olarak tarlanın sürülmesinden, zeytinin toplanmasına, işletmesinden ve sofraya gelene kadar 12 ay bir fiil üretimdeyim. Taşı delenin suyun gücü değil, damlaların sürekliliği olduğunun farkında olarak hareket ediyorum. Bir kadın üretici olarak sistemimi kurarak başladığım yolda disiplinden asla taviz vermemiş olmanın kaliteyi de getirdiğine inanıyorum. Sebat ederek, sabrederek, işinizi sahiplenerek ve iş hayatının da zor süreçleri ile tabiri caizse savaşarak var olmak zorundasınız.

 

Ticaret hayatımda yola çıkarken amacım; geleneği yenilikleri de takip edip onlardan destek alarak sürdürmek, el işçiliği kalitesini hiç kaybetmeden kaliteyi hep daha iyiye çıkarmaktı. Bunun hiçbir zaman değişmeyeceğini söylemek isterim. Fabrikalaşmanın lezet kaybını kimseye yaşatmak istemiyorum. Her mesleğin bir üretim, yönetim ve pazarlama stratejisi var. Benim stratejim de lezetimi, kalitemi kaybetmeden butik bir firma olarak devam etmek.

 

İnsanların kalbine giden yolda ürünlerimizin damaklarda bırakacağı lezzetin hep akıllarda kalması için bu stratejimden asla vazgeçmeyeceğimi bilmenizi isterim.

2018 yılında eşimin büyük destekleri ile REZEN’in ilk temellerini attık. Markalaşma süremiz yaklaşık 14 ay sürdü. Hangi pazarda olacağımızı araştırarak bu zor yolculuğa çıktık. Bizden ürün alan müşterilerimizden hep olumlu sonuçlar aldık. Tam 10 yıldır hep kalite ürettik ve bundan da asla taviz vermeyeceğiz.

 

Amacım; konuşan bir firma sahibi olmak değil konuşulan bir firma olmak, lezzetsiz ürünler üretmek değil kalbe giden lezetler üretmek, gelip geçici bir heves olarak kalmak değil sürekli olarak iş yaşantısında var olmak.
Kaliteyi sürekli ve düzenli bir şekilde yaşatırsam yolu kalite ve lezzet olanların bizim ürünlerimize bir gün bir yerde mutlaka denk geleceğine eminim.

 

Lezzet üretmek ciddiyet ve emek ister. Çocuklarımın bir sözüyle sizlere veda etmek istiyorum:

 

“HER ŞEY BİR HAYALLE BAŞLADI.”

Misyonumuz

Doğanın elinden, doğaya katkıyla ürettiğimiz ürünlerde her zaman aynı kaliteyi sunarız.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyetini her daim yüksek tutma amacıyla üretimden gönderime kadar tüm süreçlerde kaliteli hizmet vermeye özen gösteririz.

Felsefemiz

Doğaya saygımızı koruyarak kaliteli üretim ve lezzet faktörlerini bir arada sunarız.